Autorijles

Praktijklessen in Groningen en Winschoten: met de Rijbewijscoach speel je op zeker en ben je aan het juiste adres. De coaches hebben ruime ervaring in het lesgeven en coachen. Daarnaast beschikken we over moderne lesauto's die zijn uitgerust met faciliteiten als cruise control, navigatie en parkeersensoren.

Wie bij ons rijles volgt, verschijnt dan ook perfect voorbereid bij het CBR op de examendag. En dat vertaalt zich in uitstekende examenresultaten.

Bij de Rijbewijscoach ga je tijdens je rijles Groningen en Winschoten op verschillende manieren nog beter kennen dan je wellicht al doet. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van navigatie-, oriëntatie- en clusteropdrachten. Bijzondere verrichtingen ga je leren zoals het fileparkeren, parkeren in een vak vooruit en achteruit en het omkeren van de auto. Je wordt op een leuke manier klaargestoomd voor je examen, maar vooral voor daarna! Je zal zelfverzekerd met je rijbewijs op pad gaan na je opleiding!

Automaat

Rijles volgen in een automaat is ook mogelijk, wat de reden ook mag zijn bij ons rij je goed. Bij de coaches Frank en Natasja heb je de mogelijkheid om in een automaat te rijden.

Coachen versus rijles geven

We coachen je bij onze “rijlessen” zodat je op een gegeven moment zelfstandig de weg op kunt. We vinden de noemer rijles namelijk niet echt passend. We zijn er van overtuigd dat je zelf vaak al bijzonder veel kunt. Het is aan onze coaches de taak je te begeleiden zodat je datgene wat je al kunt, nog beter gaat doen. Begeleiding en het beste in je naar boven halen is ónze taak, de auto besturen en je rijbewijs halen de jouwe.

Uiteindelijk coachen we je zo dat je zelfstandig de weg op kunt, wat door het CBR ook verwacht wordt. Tijdens de praktijklessen proberen we zoveel mogelijk situaties uit het theorieboek te behandelen.

Volg je autorijles bij de Rijbewijscoach, dan heb je verschillende opties en pakketten met de daarbij behorende tarieven. Vaak zijn onze tarieven niet de laagste. Toch willen we je vragen daar doorheen te prikken en een bewuste keuze te maken.

 

Enthousiast en klaar om te beginnen! Meld je hier meteen aan. Heb je toch nog een vraag of opmerking? Bel vrijblijvend naar 088 - 555 477 7 of stel je vraag via ons contactformulier.