Lessen vanaf 16,5 jaar

 
Als coach van jongelingen begrijpen we als geen ander dat je op een gegeven moment klaar bent met het fietsen naar je school. Voor de zoveelste keer wind tegen of helemaal doorweekt aankomen en al je boeken zijn weer een puinhoop...

Brommer of rijbewijs?

Tja... je kunt op je 16e een theorie- en praktijkexamen brommer afleggen en vervolgens, als je dat gehaald hebt, een stoere brommer kopen. Best een prijzige bezigheid. Als dat uiteindelijk gelukt is en je vol goede moed op je brommer stapt, kan dat nog wel eens tegenvallen. Kou, regen en vliegen, allemaal zaken waar je in de auto geen last van hebt.

Vanaf 1 november 2011 is er de mogelijkheid om al op de leeftijd van 16,5 te beginnen met de praktijklessen voor het autorijbewijs. Je mag al theorie-examen doen als je 16 bent. Het theoriecertificaat dat je dan haalt is 1,5 jaar geldig. Én, je mag op je 17e zelfs al examen doen. Omdat je op bijna het zelfde moment kunt beginnen aan je praktijklessen in de auto als voor een brommer is het wel een hele makkelijke keuze toch?

Kom gezellig bij ons lessen en ervaar hoe het is om het stuur in eigen handen te hebben.

Ben je eenmaal geslaagd voor je 18e, dan mag je zelfs al rijden onder begeleiding van een coach.
Voor je ouders of beoogde coach hebben we het coach voor coach pakket ter beschikking.