Praktijkles auto

 

Praktijklessen in Groningen en Winschoten: met de Rijbewijscoach speel je op zeker en ben je aan het juiste adres. De coaches hebben gezamenlijk ruim 15 jaar ervaring in les geven. Daarnaast beschikken we over moderne lesauto's die zijn uitgerust met faciliteiten als cruise control, navigatie en onboard camera's.

Wie bij ons rijles volgt, verschijnt dan ook perfect voorbereid bij het CBR op de examendag. En dat vertaalt zich in uitstekende examenresultaten.

Bij de Rijbewijscoach ga je tijdens je rijles Groningen en Winschoten op verschillende manieren nog beter kennen dan je wellicht al doet. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van navigatie-, oriëntatie- en clusteropdrachten. Bij de lessen maken we gebruik van cameraregistratie. We filmen datgene wat er binnen en buiten de auto gebeurt tijdens het lessen. Superleuk en erg leerzaam, want we kunnen als er iets bijzonders gebeurt, direct evalueren aan de hand van de gemaakte beelden.

Coachen versus rijles geven

We coachen je bij onze “rijlessen” zodat je op een gegeven moment zelfstandig de weg op kunt. We vinden de noemer rijles namelijk niet echt passend. We zijn er van overtuigd dat je zelf vaak al bijzonder veel kunt. Het is aan onze coaches de taak je te begeleiden zodat je datgene wat je al kunt, nog beter gaat doen. Begeleiding en het beste in je naar boven halen is ónze taak, de auto besturen en je rijbewijs halen de jouwe.

Uiteindelijk coachen we je zo dat je zelfstandig de weg op kunt, wat door het CBR ook verwacht wordt. Tijdens de praktijklessen proberen we zoveel mogelijk situaties uit het theorieboek te behandelen. Maar ook aan theorieles doen we meer! In ons eigen, professionele leslokaal in Groningen zetten we desgewenst de theoretische puntjes op de "i".

Volg je autorijles bij de Rijbewijscoach, dan heb je verschillende opties en pakketten met de daarbij behorende tarieven. Vaak zijn onze tarieven niet de laagste. Toch willen we je vragen daar doorheen te prikken en een bewuste keuze te maken. Lees onze aanbevelingen en bekijk ons slagingspercentage. Wanneer je deze vergelijkt met prijsstunters begrijp je waarom.

Stap je in? We rijden graag met je mee….